Latest :
Pin It
Home » , » Once Upon a Time (2011– )

Once Upon a Time (2011– )



Η Emma Swan (Jennifer Morrison) είναι μια 28χρονη γυναίκα που εγκατέλειψε τον γιο της πριν από 10 χρόνια. Μια μέρα της χτυπάει την πόρτα ο Henry (Jared Gilmore) ένα 10χρονο αγόρι που ισχυρίζεται ότι είναι ο γιος της και ζητάει απελπισμένα την βοήθεια της.Σύμφωνα με τον Henry, η Emma είναι η κόρη της Χιονάτης και του πρίγκιπα του παραμυθιού. Όταν γεννήθηκε με μαγικό τρόπο στάλθηκε μακριά από τον παραμυθένιο κόσμο για να προστατευτεί από την κατάρα της μάγισσας. Αδυνατώντας να βρει το μωρό, η μάγισσα παγίδεψε τους ήρωες του παραμυθιού στον δικό μας κόσμο στην πόλη Storybrooke, χωρίς να έχουν καμιά ανάμνηση του παρελθόντος.Σύμφωνα με την προφητεία το μωρό της Χιονάτης και του πρίγκιπα όταν γίνει 28 χρονών θα τους ελευθερώσει από τα μάγια της κακιάς μάγισσας.

Η Emma μη πιστεύοντας λέξη από όσα της διηγήθηκε ο Henry τον επιστρέψει στη γυναίκα που τον υιοθέτησε, στη μικρή πόλη Storybrooke. Παρατηρώντας την συμπεριφορά των κατοίκων και ανησυχώντας για τον Henry αποφασίζει να παραμείνει για λίγο διάστημα στην παράξενη πόλη. Η επική μάχη για το μέλλον και των δυο κόσμων άρχισε αλλά για να κερδίσει το καλό πρέπει η Emma να αποδεχτεί το πεπρωμένο της.


Σενάριο: Adam Horowitz, Edward Kitsis,
Ηθοποιοί: Ginnifer Goodwin, Jennifer Morrison, Lana Parrilla, Robert Carlyle, Jared Gilmore, Raphael Sbarge, Josh Dallas, Meghan Ory, Jamie Dornan, Beverley Elliott
Τηλεοπτικό Κανάλι: ABC



Δείτε Online την σειρά Once Upon a Time με Ελληνικούς Υπότιτλους


Season 1
Ep01 Ep02 Ep03 Ep04 Ep05 Ep06 Ep07 Ep08 Ep09 Ep10 
  Season 2

 
SHARE IT :

Δημοσίευση σχολίου

Κάνε μας Like στο Facebook για να μην χάνεις ούτε μία νέα ταινία!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

Δώσε ένα Έγκυρο email και πάτα ΕΓΓΡΑΦΗ

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. Online FreeWatch - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger