Latest :
Pin It
Home » , » Spartacus (2010-2013)

Spartacus (2010-2013)


 
Πρόκειται για τηλεοπτική σειρά με θέμα την ιστορία του Σπάρτακου με τίτλο Spartacus, που προβλήθηκε από το Αμερικανικό κανάλι Starz. Η σειρά είναι κατάλληλη μόνο για ενήλικες μιας και οι σκηνές βίας και οι σεξουαλικές σκηνές είναι άφθονες. 

ΥΠΟΘΕΣΗ:
Οι Ρωμαίοι, στην προσπάθειά τους να υπερασπιστούν τα σύνορα της αυτοκρατορίας τους, συμμαχούν με τους Θράκες για να αντιμετωπίσουν τους Γέτες, που αποτελούν κοινή απειλή. Μετά την απόφαση του Ρωμαίου Λεγάτου να κινηθεί εναντίον του Μιθριδάτη και να μην κυνηγήσει και εξολοθρεύσει τους Γέτες, ο Σπάρτακος και οι Θράκες θα αποστατήσουν και θα γυρίσουν να προστατεύσουν τα χωριά τους. Ο Λεγάτος όμως θα τον αιχμαλωτίσει και θα τον στείλει να θανατωθεί στην αρένα των μονομάχων... 


Στην 1η σεζόν με τίτλο "Blood and Sand" η σειρά "Σπάρτακος" παρουσιάζει την εξέγερση των σκλάβων στη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία μέσα από την καθοδήγηση μιας σπουδαίας πάστας μονομάχων με αρχηγό τον Σπάρτακο (Andy Whitfield), που αφού κατακτούν τις αρένες που αγωνίζονταν ως σκλάβοι, στην συνέχεια καταφέρνουν και απελευθερώνονται από τον οίκο που τους εξουσίαζε. 

Η σειρά συνεχίζει με την Season 0 με τίτλο Gods of the Arena,η οποία ουσιαστικά αποτελεί ένα prequel της πρώτης σεζόν,παρουσιάζοντάς μας την ιστορία των χαρακτήρων πριν τον Σπάρτακο.Μας παρουσιάζει επίσης τον μονομάχο Γκάνικο,ο οποίος θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην μετέπειτα πλοκή της σειράς.

Στη 2η σεζόν με τίτλο "Vengeance",οι μονομάχοι με αρχηγό τον Σπάρτακο (στο ρόλο του Σπάρτακου δεν βρίσκεται πλέον ο Andy Whitfield που απεβίωσε αλλά ο Liam McIntyre), ελεύθεροι στις Ρωμαϊκές επαρχίες καταφέρνουν μεγάλα καίρια κτυπήματα εναντίον των Ρωμαίων που τους κυνηγούν, ενώ ταυτόχρονα οργανώνονται όλοι μαζί οι μονομάχοι και άλλοι σκλάβοι δημιουργώντας τον πυρήνα που θ' ανάψει τη φλόγα της εξέγερσης σε όλη την Αυτοκρατορία. Σε μια καθοριστική μάχη στο Βεζούβιο, καταφέρνουν και νικούν τις δυνάμεις του ρωμαϊκού διοικητή Γάιου Κλαύδιου και πλέον είναι μια σημαντική ομάδα έτοιμη να οργανώσει τον αγώνα της απελευθέρωσης. 

Η σεζόν 3 με την ονομασία War of the Damned, διαδραματίζει τα γεγονότα μετά την ήττα του Γάιου Κλαύδιου. Η φήμη του Σπάρτακου και των μονομάχων με τις σημαντικές νίκες εναντίον των Ρωμαίων έχουν συσπειρώσει μαζί τους πάνω από 30.000 σκλάβους που έχουν πιστέψει ότι μαζί του μπορούν να τα καταφέρουν και κατευθύνονται προς τη Ρώμη. Ο Μάρκος Κράσσος μετά αυτή την εξέλιξη είναι ο διοικητής που θα πάρει τα σκήπτρα στην αντιμετώπιση των μονομάχων και της στρατιάς των σκλάβων. Στη Ρώμη πλέον έχουν αρχίσει να τρέμουν τον Σπάρτακο που είναι μια απειλή έτοιμη να τους καταστρέψει...



Είδος Σειράς: Action | Adventure | Biography 
Δημιουργός: Steven S. DeKnight
Ηθοποιοί: Manu Bennett, Lucy Lawless, Liam McIntyre κ.α
IMDb: 8.7/10


Δείτε την σειρά Spartacus Online με ελληνικούς υπότιτλους


Season 1 - Spartacus: Blood And Sand
Ep01 Ep02 Ep03 Ep04 Ep05 Ep06 Ep07 Ep08 Ep09 Ep10 Ep11 Ep12 Ep13

Season 0 - Spartacus: Gods of the Arena
Ep01 Ep02 Ep03 Ep04 Ep05 Ep06

Season 2 - Spartacus: Vengeance
Ep01 Ep02 Ep03 Ep04 Ep05 Ep06 Ep07 Ep08 Ep09 Ep10
 
Season 3 - Spartacus: War of the Damned
Ep01 Ep02 Ep03 Ep04 Ep05 Ep06 Ep07 Ep08 Ep09 Ep10

Πως να δείτε Ταινίες
SHARE IT :

Δημοσίευση σχολίου

Κάνε μας Like στο Facebook για να μην χάνεις ούτε μία νέα ταινία!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

Δώσε ένα Έγκυρο email και πάτα ΕΓΓΡΑΦΗ

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. Online FreeWatch - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger