Latest :
Pin It
Home » , , » Banshee (2013)

Banshee (2013)

banshee


Το Banshee ειναι η καινουργια σειρα του Cinemax, στην προσπαθεια του να επεκταθει στον χωρο των original σειρων. Δημιουργος της σειρας ειναι ο Jonathan Tropper και ο David Schickler, ενω ο δημιουργος του True Blood, της μεγαλης επιτυχιας του HBO, στο οποιο ανηκει και το Cinemax, Alan Ball, θα εχει χρεη executive producer. Η πρεμιερα θα γινει στις11 Ιανουαριου του 2013, οπου και θα ενταχθει στο προγραμμα του καναλιου με 10 επεισοδια.

Υποθεση: Πρωταγωνιστης του 'Banshee' ειναι ο Antony Starr ως Lucas Hood, ενας πρωην καταδικος και εξπερ κλεφτης, που αναλαμβανει την ταυτοτητα του σεριφη του Banshee της Πενσυλβανια, οπου συνεχιζει τις εγκληματικες του δραστηριοτητες, ακομη κι αν ειναι κυνηγημενος απο τους γκανγκστερ που προδωσε τα προηγουμενα χρονια.
Ηθοποιοί: Antony Starr, Ben Cross, Cedric Stewart, Frankie Faison, Ivana Miličević, Rus Blackwell, Ryann Shane, Ulrich Thomsen, Joseph Gatt, Chelsea Cardwell 
[via

Στην Σειρά πρωταγωνιστεί και ο δικός μας Χρήστος Βασιλόπουλος,στο ρόλο του κακού,στα 7 από τα συνολικά 10 επεισόδια της πρώτης season.To Banshee θα έχει και δεύτερη season.


Δείτε στην συνέχεια την Season 1 του Banshee Online με Ελληνικούς Υπότιτλους

Season 1
Επ01 Επ02 Επ03 Επ04 Επ05 Επ06 Επ07 Επ08 Επ09 Επ10

SHARE IT :

Δημοσίευση σχολίου

Κάνε μας Like στο Facebook για να μην χάνεις ούτε μία νέα ταινία!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

Δώσε ένα Έγκυρο email και πάτα ΕΓΓΡΑΦΗ

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. Online FreeWatch - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger