Latest :
Προσφατες Αναρτησεις

The Walking Dead (2010-2013)


Ξυπνώντας σε ένα άδειο και έρημο Νοσοκομείο, μετά από βδομάδες ευρισκόμενος σε κώμα, ένας Σερίφης,o Rick Grimes (Andrew Lincoln) συνειδητοποιεί και ανακαλύπτει ότι είναι απελπιστικά μόνος. Ο Κόσμος όπως τον ήξερε έχει χαθεί μετά από μια επιδημία που μετέτρεψε τους περισσότερους σε Ζόμπι.

Το "The Walking Dead" μας εξιστορεί τα γεγονότα που εξελίσσονται βδομάδες και μήνες μετά το αρχικό συμβάν.Μετά την αποκάλυψη. Βασισμένο στο ομώνυμο επιτυχημένο και δημοφιλές κόμικ του Robert Kirkman το AMC προχώρησε στην παραγωγή του τηλεοπτικά. Η νέα σειρά του ιδιωτικού καναλιού έκανε πρεμιέρα στις 31 Οκτωβρίου 2010 με την πρώτη σεζόν της σειράς να ολοκληρώνεται σε 6 επεισόδια.Ακολούθησε η Season 2 με 14 επεισόδια,ενώ η Season 3 τελείωσε πρόσφατα προβάλλοντας 16 επεισόδια.Η Season 4 είναι προγραμματισμένη για τον Οκτώβριο του 2013.

Είδος σειράς: Θριλερ,Περιπετειας,δρασης αγωνιας
Σενάριο: Βασισμένο στο ομώνυμο επιτυχημένο και δημοφιλές κόμικ του Robert Kirkman
Πρωταγωνιστές: Jon Bernthal,Jeffrey DeMunn,Laurie Holden,Andrew Lincoln,Derrick McLeod
Imdb: 8.7/10


Δείτε την σειρά The Walking Dead online με ελληνικους υπότιτλους

Season 1
Ep01 Ep02 Ep03 Ep04 Ep05 Ep06
 
Season 2
Ep01 Ep02 Ep03 Ep04 Ep05 Ep06 Ep07 Ep08 Ep09 Ep10 Ep11 Ep12 Ep13

Season 3
 Ep01 Ep02 Ep03 Ep04 Ep05 Ep06 Ep07 Ep08 Ep09 Ep10 Ep11 Ep12 Ep13 Ep14 Ep15 Ep16

Season 4

Οκτώβριος 2013

 

Spartacus (2010-2013)


 
Πρόκειται για τηλεοπτική σειρά με θέμα την ιστορία του Σπάρτακου με τίτλο Spartacus, που προβλήθηκε από το Αμερικανικό κανάλι Starz. Η σειρά είναι κατάλληλη μόνο για ενήλικες μιας και οι σκηνές βίας και οι σεξουαλικές σκηνές είναι άφθονες. 

ΥΠΟΘΕΣΗ:
Οι Ρωμαίοι, στην προσπάθειά τους να υπερασπιστούν τα σύνορα της αυτοκρατορίας τους, συμμαχούν με τους Θράκες για να αντιμετωπίσουν τους Γέτες, που αποτελούν κοινή απειλή. Μετά την απόφαση του Ρωμαίου Λεγάτου να κινηθεί εναντίον του Μιθριδάτη και να μην κυνηγήσει και εξολοθρεύσει τους Γέτες, ο Σπάρτακος και οι Θράκες θα αποστατήσουν και θα γυρίσουν να προστατεύσουν τα χωριά τους. Ο Λεγάτος όμως θα τον αιχμαλωτίσει και θα τον στείλει να θανατωθεί στην αρένα των μονομάχων... 


Στην 1η σεζόν με τίτλο "Blood and Sand" η σειρά "Σπάρτακος" παρουσιάζει την εξέγερση των σκλάβων στη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία μέσα από την καθοδήγηση μιας σπουδαίας πάστας μονομάχων με αρχηγό τον Σπάρτακο (Andy Whitfield), που αφού κατακτούν τις αρένες που αγωνίζονταν ως σκλάβοι, στην συνέχεια καταφέρνουν και απελευθερώνονται από τον οίκο που τους εξουσίαζε. 

Η σειρά συνεχίζει με την Season 0 με τίτλο Gods of the Arena,η οποία ουσιαστικά αποτελεί ένα prequel της πρώτης σεζόν,παρουσιάζοντάς μας την ιστορία των χαρακτήρων πριν τον Σπάρτακο.Μας παρουσιάζει επίσης τον μονομάχο Γκάνικο,ο οποίος θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην μετέπειτα πλοκή της σειράς.

Στη 2η σεζόν με τίτλο "Vengeance",οι μονομάχοι με αρχηγό τον Σπάρτακο (στο ρόλο του Σπάρτακου δεν βρίσκεται πλέον ο Andy Whitfield που απεβίωσε αλλά ο Liam McIntyre), ελεύθεροι στις Ρωμαϊκές επαρχίες καταφέρνουν μεγάλα καίρια κτυπήματα εναντίον των Ρωμαίων που τους κυνηγούν, ενώ ταυτόχρονα οργανώνονται όλοι μαζί οι μονομάχοι και άλλοι σκλάβοι δημιουργώντας τον πυρήνα που θ' ανάψει τη φλόγα της εξέγερσης σε όλη την Αυτοκρατορία. Σε μια καθοριστική μάχη στο Βεζούβιο, καταφέρνουν και νικούν τις δυνάμεις του ρωμαϊκού διοικητή Γάιου Κλαύδιου και πλέον είναι μια σημαντική ομάδα έτοιμη να οργανώσει τον αγώνα της απελευθέρωσης. 

Η σεζόν 3 με την ονομασία War of the Damned, διαδραματίζει τα γεγονότα μετά την ήττα του Γάιου Κλαύδιου. Η φήμη του Σπάρτακου και των μονομάχων με τις σημαντικές νίκες εναντίον των Ρωμαίων έχουν συσπειρώσει μαζί τους πάνω από 30.000 σκλάβους που έχουν πιστέψει ότι μαζί του μπορούν να τα καταφέρουν και κατευθύνονται προς τη Ρώμη. Ο Μάρκος Κράσσος μετά αυτή την εξέλιξη είναι ο διοικητής που θα πάρει τα σκήπτρα στην αντιμετώπιση των μονομάχων και της στρατιάς των σκλάβων. Στη Ρώμη πλέον έχουν αρχίσει να τρέμουν τον Σπάρτακο που είναι μια απειλή έτοιμη να τους καταστρέψει...



Είδος Σειράς: Action | Adventure | Biography 
Δημιουργός: Steven S. DeKnight
Ηθοποιοί: Manu Bennett, Lucy Lawless, Liam McIntyre κ.α
IMDb: 8.7/10


Δείτε την σειρά Spartacus Online με ελληνικούς υπότιτλους


Season 1 - Spartacus: Blood And Sand
Ep01 Ep02 Ep03 Ep04 Ep05 Ep06 Ep07 Ep08 Ep09 Ep10 Ep11 Ep12 Ep13

Season 0 - Spartacus: Gods of the Arena
Ep01 Ep02 Ep03 Ep04 Ep05 Ep06

Season 2 - Spartacus: Vengeance
Ep01 Ep02 Ep03 Ep04 Ep05 Ep06 Ep07 Ep08 Ep09 Ep10
 
Season 3 - Spartacus: War of the Damned
Ep01 Ep02 Ep03 Ep04 Ep05 Ep06 Ep07 Ep08 Ep09 Ep10

Πως να δείτε Ταινίες

Banshee (2013)

banshee


Το Banshee ειναι η καινουργια σειρα του Cinemax, στην προσπαθεια του να επεκταθει στον χωρο των original σειρων. Δημιουργος της σειρας ειναι ο Jonathan Tropper και ο David Schickler, ενω ο δημιουργος του True Blood, της μεγαλης επιτυχιας του HBO, στο οποιο ανηκει και το Cinemax, Alan Ball, θα εχει χρεη executive producer. Η πρεμιερα θα γινει στις11 Ιανουαριου του 2013, οπου και θα ενταχθει στο προγραμμα του καναλιου με 10 επεισοδια.

Υποθεση: Πρωταγωνιστης του 'Banshee' ειναι ο Antony Starr ως Lucas Hood, ενας πρωην καταδικος και εξπερ κλεφτης, που αναλαμβανει την ταυτοτητα του σεριφη του Banshee της Πενσυλβανια, οπου συνεχιζει τις εγκληματικες του δραστηριοτητες, ακομη κι αν ειναι κυνηγημενος απο τους γκανγκστερ που προδωσε τα προηγουμενα χρονια.
Ηθοποιοί: Antony Starr, Ben Cross, Cedric Stewart, Frankie Faison, Ivana Miličević, Rus Blackwell, Ryann Shane, Ulrich Thomsen, Joseph Gatt, Chelsea Cardwell 
[via

Στην Σειρά πρωταγωνιστεί και ο δικός μας Χρήστος Βασιλόπουλος,στο ρόλο του κακού,στα 7 από τα συνολικά 10 επεισόδια της πρώτης season.To Banshee θα έχει και δεύτερη season.


Δείτε στην συνέχεια την Season 1 του Banshee Online με Ελληνικούς Υπότιτλους

Season 1
Επ01 Επ02 Επ03 Επ04 Επ05 Επ06 Επ07 Επ08 Επ09 Επ10

Poker Face (2012)


Η Νίκη είναι η κινητή απόδειξη της γκαντεμιάς. Όχι, δεν γεννήθηκε έτσι. Ήταν το παιδί θαύμα. Είχε το “Χάρισμα”, προς μεγάλη χαρά του πατέρα της Φανούρη και της παρέας του, που ζούσαν από τον τζόγο. Τι ήταν το Χάρισμα; Ένα λούτρινο παπαγαλάκι και γούρι της Νίκης, όταν ήταν μικρή.

Μέχρι τη μέρα που της το έκλεψε, ένας παιδικός της φίλος. Από εκείνη την ημέρα, τόσο τη Νίκη, όσο και τον πατέρα της, μόνο τυχερούς δεν τους λες. Χρεοκοπία και φυλακή για τον τζογαδόρο μπαμπά και μια σειρά από ατυχή γεγονότα να τους συμβαίνουν διαρκώς.
Και φτάνουμε στο σήμερα, όπου η Νίκη εργάζεται σε ένα life style περιοδικό. Όταν η εκδότρια του περιοδικού, της ζητήσει να πάρει συνέντευξη από έναν πρωταθλητή του πόκερ, η τύχη της φαίνεται να αλλάζει.

Πολύ σύντομα, η Νίκη θα συνειδητοποιήσει ότι ο πρωταθλητής του Poker, Αδιάβροχος, ένας τύπος που ζει από το «άθλημα» του Poker είναι ένας… παλιός της γνωστός. Και επιπλέον, έχει και κάτι που της ανήκει.Θα ξεκινήσει τότε μεταξύ τους, μια ιδιόμορφη σχέση, κάτι σαν παρτίδα Poker. Ένα δυνατό παιχνίδι στρατηγικής. Μπλοφάρουν, ποντάρουν, ρεφάρουν, τζογάρουν και παίζουν… τα ρέστα τους στο τελικό τραπέζι του ελληνικού τουρνουά Poker, στην απόλυτη μονομαχία των δύο φύλων!


Είδος ταινίας: Κωμωδία, Δράμα
Σκηνοθεσία: Χρήστος Δήμας

Πρωταγωνιστούν
Άλκης Κούρκουλος (Αδιάβροχος), Εύη Σαουλίδου (Νίκη), Αντώνης Καφετζόπουλος (Φανούρης), Δημήτρης Πιατάς (Κοράκι), Γιάννης Μποσταντζόγλου (Τζίμης), Γιώργος Πυρπασόπουλος (Λεό)

Guest Stars: 
Δάφνη Λαμπρόγιαννη (Εκδότρια), Ρένος Χαραλαμπίδης (Πατέρας Αδιάβροχου), Νίκος Βουρλιώτης (Στέλιος), Στάθης Παναγιωτόπουλος (Παρουσιαστής), Τζένη Θεωνά (Ντίβα)

Δείτε Online την ταινία Poker Face πατώντας ΕΔΩ

Astérix and Obélix: God Save Britannia (2012)


Οι ένδοξες ρωμαϊκές λεγεώνες, οδηγημένες από τον Καίσαρα, έχουν εισβάλλει στη Βρετανία. Ένα μόνο χωριό εξακολουθεί να αντιστέκεται, αλλά οι δυνάμεις του έχουν αρχίσει να εξασθενούν. Η Βασίλισσα των Βρετανών στέλνει τον έμπιστο αξιωματικό της Αντικλίμαξ στη Γαλατία, για να ζητήσει βοήθεια από ένα άλλο χωριό, φημισμένο για τη γενναία του αντίσταση στους Ρωμαίους… 

Στο μεταξύ, ο Αστερίξ κι ο Οβελίξ έχουν αναλάβει μια ευαίσθητη αποστολή: να κάνουν άντρα τον Γιακλωτσίξ, τον μπελαλή ανιψιό του Αρχηγού, που έχει το μυαλό του μόνο στα κορίτσια και τη μουσική. Όταν ο Αντικλίμαξ τους περιγράφει την απελπιστική κατάσταση, οι Γαλάτες του δίνουν ένα βαρέλι με το διάσημο μαγικό τους φίλτρο, και ο Αστερίξ κι ο Οβελίξ τον συνοδεύουν πίσω στην πατρίδα του, σέρνοντας μαζί και τον Γιακλωτσίξ. Έξαλλος, ο Καίσαρας αποφασίζει να επιστρατεύσει τους Νορμανδούς ως μισθοφόρους, για να συντρίψουν τους Βρετανούς μια και καλή. 

Στο Λονδίνιουμ, ο Γιακλωτσίξ ερωτεύεται την Οφηλία, την αξιαγάπητη αρραβωνιαστικιά του Αντικλίμαξ, ενώ ο Οβελίξ γοητεύεται από τη δασκάλα της. Με την προσοχή τους αποσπασμένη από την αποστολή, οι ήρωές μας χάνουν το βαρέλι και ο Γιακλωτσίξ πέφτει αιχμάλωτος των Νορμανδών. Σύντομα Γαλάτες, Βρετανοί, Νορμανδοί και Ρωμαίοι μπλέκονται σ’ ένα τρελό κυνηγητό για ν’ αποκτήσουν το μαγικό φίλτρο, από το οποίο εξαρτάται η σωτηρία ενός έθνους…


Σκηνοθεσία : Laurent Tirard
Σενάριο : Rene Goscinny, Laurent Tirard, Albert Uderzo, Gregoire Vigneron
Ηθοποιοί : Gerard Depardieu, Edouard Baer, Fabrice Luchini, Catherine Deneuve

Δείτε online την ταινία Astérix and Obélix: God Save Britannia (2012) με ελληνικούς υπότιτλους ΕΔΩ

Django Unchained: Django ο Τιμωρός (2012)



Ημαστε δύο χρόνια πριν τον Αμερικανικό Εμφύλιο Πόλεμο. Ο Τζάνγκο, σκλάβος που έχει υποφέρει τα πάνδεινα από τα πρώην αφεντικά του, συναντά τον Γερμανό κυνηγό επικηρυγμένων Ντ. Κινγκ Σουλτζ.Ο Σουλτζ ακολουθεί τα ίχνη των φονικών αδελφών Μπριτλς και μόνο ο Τζάνγκο μπορεί να τον οδηγήσει σε αυτούς. O ανορθόδοξος Σουλτζ γίνεται το νέο αφεντικό του Τζάνγκο με την υπόσχεση ότι θα τον ελευθερώσει με το που θα τους συλλάβουν. Αφού πετύχουν το σκοπό τους, ο Σουλτζ απελευθερώνει τον Τζάνγκο, ενώ οι δυο τους αποφασίζουν να συνεχίσουν μαζί και μάλιστα να ξεκινάνε μια καταδίωξη των πιο γνωστών εγκληματιών της δύσης...

Παραγωγή: Αμερικανική 
Σκηνοθεσία: Κουεντίν Ταραντίνο
Πρωταγωνιστούν: Τζέιμι Φοξ, Κριστόφ Βαλτς, Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Κέρι Γουάσινγκτον, Σάμιουελ Τζάκσον

Δείτε την ταινία Django Unchained: Django ο Τιμωρός (2012) online με ελληνικούς υπότιτλους πατώντας ΕΔΩ

Gangster Squad: Οι Διώκτες του εγκλήματος (2013)

gangster squad greek poster



Λος Άντζελες, 1949. Ο αδίστακτος μαφιόζος Μίκι Κοέν (Σον Πεν) έχει πάρει τον έλεγχο της πόλης, αποκτώντας περιουσία από ναρκωτικά, όπλα, πορνεία και κάθε στοίχημα που παίζεται στα δυτικά του Σικάγο. Κι όλα αυτά, απολαμβάνοντας την προστασία όχι μόνο των πρωτοπαλίκαρών του, αλλά της αστυνομίας και των πολιτικών που κρατάει στο χέρι. Με τόση δύναμη, είναι εύκολο να τρομοκρατήσει ακόμα και τους πιο γενναίους αστυνομικούς της πιάτσας... εκτός ίσως, από μια μικρή μυστική ομάδα της Αστυνομίας του Λος Άντζελες, με επικεφαλής τον Αστυνόμο Τζον Ο΄Μάρα (Τζος Μπρόλιν) και τον Τζέρι Γούτερς (Ράιαν Γκόσλινγκ), που θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να διαλύσουν τον κόσμο του Κοέν.


Σκηνοθεσία: ΡΟΥΜΠΕΝ ΦΛΑΙΣΕΡ
Σενάριο: ΓΟΥΙΛ ΜΠΙΛ, ΠΟΛ ΛΙΜΠΕΡΜΑΝ
Ηθοποιοί: ΣΟΝ ΠΕΝ , ΡΑΙΑΝ ΓΚΟΣΛΙΝΓΚ , ΝΙΚ ΝΟΛΤΕ , ΤΖΟΣ ΜΠΡΟΛΙΝ , ΕΜΜΑ ΣΤΟΟΥΝ
Διάρκεια: 113 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2013
Χρονολογία παραγωγής: 2012
Είδος ταινίας: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ
Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 18
Imdb Link

Δείτε την ταινία Gangster Squad: Οι Διώκτες του εγκλήματος (2013) online με ελληνικούς υπότιτλους πατώντας ΕΔΩ

Immersion: Βουτια σε μια άλλη Πραγματικότητα (2013)



Ένα ντοκιμαντέρ του Αντώνη Κανάκη για την ActionAid.

Με παρότρυνση της ActionAid, ο Αντώνης Κανάκης δέχτηκε να συμμετάσχει στο παγκόσμιο πρόγραμμα “IMMERSON” της οργάνωσης, ταξιδεύοντας τον Οκτώβριο του 2012, στη Σιέρρα Λεόνε.

Το “IMMERSION” είναι ένα πρόγραμμα που καλεί διάφορες προσωπικότητες, κυρίως του καλλιτεχνικού χώρου, της τηλεόρασης και του αθλητισμού, να συμμετάσχουν ως πρεσβευτές της ActionAid, ταξιδεύοντας στα πιο φτωχά μέρη του πλανήτη και δοκιμάζοντας τον τρόπο ζωής των κατοίκων αυτών των περιοχών. Βασικός στόχος του προγράμματος είναι η μετάδοση αυτής της εμπειρίας και ηευαισθητοποίηση του κόσμου σχετικά με το σημαντικό έργο που προσφέρει η διεθνής μη κυβερνητική αναπτυξιακή οργάνωση.

Ο Αντώνης Κανάκης ταξίδεψε και έμεινε στην Αφρική για 7 ημέρες, κινηματογραφώντας το ταξίδι του. «Για μένα ήταν ένα ταξίδι και ένα μάθημα ζωής που επιθυμώ να το μοιραστώ με όσους περισσότερους μπορώ. Για το ντοκιμαντέρ αυτό δουλέψαμε με πολλή αγάπη και θεωρώ ότι έχει ένα ιδιαίτερο και συναισθηματικό αποτέλεσμα. Έχω φέρει μαζί μου εμπειρίες και δυνατές εικόνες. Αφηγηματικά και βέβαια μαζί με δυνατές μουσικές, έβαλα τα δυνατά μου για να μεταφέρω αυτό που έζησα. Θα μπορούσαμε να δείξουμε τις πιο ακραίες περιπτώσεις θανάτων από λιμοκτονίες ή ασθένειες, περιπτώσεις που στην Αφρική κάθε άλλο παρά λίγες δεν είναι, αλλά προτιμήσαμε να επικεντρωθούμε στη μέση καθημερινότητα, στις συνθήκες φτώχειας δηλαδή υπό τις οποίες ζουν καθημερινά πολλά εκατομμύρια συνάνθρωποί μας στον πλανήτη. Το ντοκιμαντέρ έχει κινηματογραφηθεί σε high definition, αλλά αυτό που σίγουρα είναι σε high definition είναι τα συναισθήματα που μεταφέρει. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ActionAid για την τιμή, την ευκαιρία και την πολύτιμη βοήθεια που μου προσέφερε», δήλωσε ο γνωστός παρουσιαστής.

Σενάριο, Σκηνοθεσία, Κείμενα, Επιμέλεια: Αντώνης Κανάκης
Συνεργάτης Σκηνοθέτης, Κινηματογράφιση: Λεωνίδας Πανονίδης
Κινηματογράφιση, Φωτογραφία: Φώτης Ζυγούρης
Παραγωγή: Tony Productions
Κανάλι Προβολής: Ant1

Δείτε παρακάτω το Immersion: Βουτια σε μια άλλη Πραγματικότητα (2012)
Online με Ελληνικούς Υπότιτλους

Argo (2012)



Κατά τη διάρκεια της Ισλαμικής επανάστασης στο Ιράν το 1979 έξι Αμερικανοί διπλωμάτες κρατούντο όμηροι στο σπίτι του Καναδού πρέσβη. Οι Καναδικές και οι Αμερικανικές αρχές κατέβαλαν τεράστιες προσπάθειες να πείσουν την κυβέρνηση της Τεχεράνης πως επρόκειτο για κινηματογραφικό συνεργείο που έκανε έρευνα για τοποθεσίες για να γυρίσουν μια ταινία με τον τίτλο Αργώ. Οι όμηροι τελικά κατάφεραν να διαφύγουν από το Ιράν χρησιμοποιώντας τις ψεύτικες ταυτότητες...


Είδος ταινίας: Drama | Thriller
Βαθμολογία: 7.9/10 (191,832)
Σκηνοθεσία: Ben Affleck
Σενάριο: Joshuah Bearman, Chris Terrio
Ηθοποιοί: Ben Affleck, Bryan Cranston, Alan Arkin, John Goodman

Δείτε την ταινία Argo Online ΕΔΩ

God Loves Caviar: Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι (2012)

god loves caviar online watch free with greek subtitles




Η ιστορία του Ιωάννη Βαρβάκη, ενός πειρατή που γίνεται ζάμπλουτος έμπορος χαβιαριού και δεν σταματά να αγωνίζεται ενάντια σε κάθε εμπόδιο για την απόκτηση χρήματος, εξουσίας και πολιτικής επιρροής, για να χαρίσει στο τέλος όλα του τα υπάρχοντα στο όνομα της αγάπης. Η ιστορία ξεκινά από τα Ψαρά του Αιγαίου Πελάγους, φτάνει στην αυλή της Μεγάλης Αικατερίνης στη Ρωσία, απλώνεται στις ακτές της Κασπίας Θάλασσας για να καταλήξει στη διχασμένη από εμφύλιες διαμάχες Ελλάδα, κατά την Επανάσταση του 1821.

Είδος Ταινίας: Adventure | Biography | History 
Σκηνοθέτης: Yannis Smaragdis 
Σενάριο: Yannis Smaragdis, Panagiotis Pashidis 
Ηθοποιοί: Sebastian Koch, Evgeniy Stychkin, Juan Diego Botto 
Διάρκεια: 101' Λεπτά
Καταλληλότητα Ταινίας: Επιθυμητή η γονική συναίνεση 
Imdb Βαθμολογία: 6.1/10

Δείτε την ταινία God Loves Caviar: Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι (2012) online με ελληνικούς
υπότιτλους πατώντας ΕΔΩ

Broken City (2012)





Πλοκή

Ο Billie είναι ένας πρώην αστυνομικός της Νέας Υόρκης, ο οποίος αγαπούσε τη δουλειά του και την έκανε πολύ καλά, μέχρι που υπερέβαλλε ερευνώντας έναν φόνο. Τώρα, είναι ιδιωτικός ντετέκτιβ, ίσα που τα βγάζει πέρα, όταν ένα τηλεφώνημα από τον Δήμαρχο του προσφέρει την ευκαιρία να πάρει πίσω το σήμα του και το όπλο του. Ο Δήμαρχος πιστεύει ότι η σύζυγός του έχει εξωσυζυγική σχέση και ανησυχεί μήπως του στοιχίσει την επανεκλογή. Καθώς o Billie αρχίζει την έρευνα, αντιλαμβάνεται ότι δεν πρόκειται για μια απλή υπόθεση μοιχείας και τότε πυροδοτείται ο πόλεμος ανάμεσα στον Δήμαρχο και τον Billie Αυτός ο πόλεμος είναι που θα τον οδηγήσει στην εξιλέωση.

Mark Wahlberg, Russell Crowe και Catherine Zeta-Jones αποτελούν το πρωταγωνιστικό τρίο σε αυτό το πολιτικό θρίλερ του Allen Hughes. Τη μουσική επιμέλεια ανέλαβε ο Atticus Ross που, μαζί με τον Trent Reznor, κέρδισε το χρυσό αγαλματίδιο για το original score του «The Social Network» το 2011.
Σκηνοθεσία: Allen Hughes
Σενάριο: Brian Tucker
Ηθοποιοί: Mark Wahlberg, Russell Crowe, Natalie Martinez, Catherine Zeta-Jones
Πρεμιέρα (US): 18/01/13
Πρεμιέρα (GR): 28/03/13
Χώρα παραγωγής: USA
 IMDB Link

Δείτε την Online με Ελληνικούς υπότιτλους πατώντας
ΕΔΩ 

Κάνε μας Like στο Facebook για να μην χάνεις ούτε μία νέα ταινία!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

Δώσε ένα Έγκυρο email και πάτα ΕΓΓΡΑΦΗ

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. Online FreeWatch - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger